Itt a Valentin nap – segít a kínai asztrológia

HírKlikk 2019. február 13. 22:23 2019. feb. 13. 22:23

Mivel lepd meg kedvesed Valentin napra? Ebben (is) segít a kínai asztrológia. Megmutatjuk, hogyan.

Ha szeretnél segítséget, akkor nem kell mást tenned, mint beírni kedvesed születési dátumát ebbe a kalkulátorba, és megnézni az önelemét, amit  a nap oszlop felső sorában találsz meg.

Ha a kedvesed....

- Jin fém: egy szép ékszerrel biztos nem találsz mellé. Szereti az egyedi, különleges dolgokat, így ne a tömeggyártott dolgok között keresgélj. Ha szeret szerepelni, akkor jó ötlet lehet egy eseményre elvinni, vagy szervezni valamit, ahol megmutathatja tehetségét.

- Jang fém: szereti a praktikus, egyszerű dolgokat.  Válassz olyan ajándékot, amire szüksége van és használni is fog, a céltalan, „porfogó” tárgyakat nem szereti. Nála egy izgalmas krimivel sosem fogsz mellé. Szereti a versenyt, a harcot, így ha ehhez kapcsolatos eseményre tudsz szerezni belépőt, tuti élvezni fogja. Jöhet a lézerharc buli!

- Jin víz: sosem tudod mit vegyél neki. Kiismerhetetlen, misztikus, álmodozó. Érdekli a filozófia és vonzódik a spiritualitáshoz, így ebben a témában nem tudsz mellé nyúlni. Egy jegy egy inspiráló előadásra, spirituális témájú könyv – biztosan betalál. Egy jóillatú gyertya, füstölő, bármi, ami spirituális témájú – nagyon fog neki örülni. A jin víz a legnőiesebb jegy, így a nőknek jöhet bármi, ami csajos. A jin víz férfi szeret shoppingolni, így simán meglepheted egy vásárlós nappal.

- Jang víz: a racionális érzelem. Érzelmes, bár érzelmeit inkább szereti magának megtartani. Fontos, hogy a társa intellektuális partnere legyen. Színház, filozófia, pszichológiai előadás – mindegyiknek örülni fog.

- Jang fa: a legkreatívabb jegy. Szeret alkotni, kreatívkodni. Egy páros élményfestés ideális program a számára, mivel könnyebb elengednie megát egy érzelmileg semleges területen, mint otthon. Nagyon erősen kötődik a társához, így el ne felejtsd megünnepeli vele a Valentin napot!

- Jin fa: nála ne aggódj, úgyis úgy irányítja az eseményeket, hogy azt fogod csinálni amit ő szeretne J

- Jang tűz: fontos számára a rutin, így a Valentin napot is szereti megünnepelni. Ha már régebb óta együtt vagytok, akkor az a legjobb, ha mindent úgy csinálsz ahogy eddig is, ha az bevált. A jang tűz magas érzelmi szinten, lángolóan éli meg a párkapcsolatát, így egy forró, romantikus este bitosan jó program.

- Jin tűz: nagyon érzékeny, de az érzéseit nem szereti kimutatni. Olyan dolgokat szeret csinálni, amiben otthon érzi magát így ez nem a legjobb alkalom egy új, kihívással teli programra. Szokásos rutin, romantikus vacsora – számára ez az ideális Valentin nap.

- Jang föld: szereti az otthonát, a nyugit. Egy csendes este otthon, egy jó kis filmmel, összebújva ideális a számára. A nyüzsgős, bulizós programokat tartogasd más alkalomra. Bármilyen oylan ajándék jól esik neki, ami az otthonával kapcsolatos.

- Jin föld: imád gondoskodni a társáról és nagyon szereti ha rá vannak szorulva a segítségére, így neki is jó esik, ha ezt visszakapja és gondoskodnak róla. Ő az a jegy, aki nem szereti a meglepetéseket, tudnia kell előre, mikor mi történik, így a számára az a legjobb, ha közösen tervezitek el a Valentin napot. Nagyon szereti a közös programokat, bármiről is legyen szó.

 

Szerző: Palásti Katalin (kínai asztrológus)

Forrás: Hírklikk