A Bagi - Nacsa páros az ellenzék viselkedésén szörnyülködik

HírKlikk 2018. december 19. 10:15 2018. dec. 19. 10:15

Bagi Iván és Nacsa Olivér mélységesen elítéli a tüntetőket és az ellenzéki képviselőket is, akik bementek az MTVA székházába, hogy beolvastassák petíciójukat.

 „Mi most akkor megpróbálunk Kult30 adást csinálni az M5 csatornán, mert félreértés ne essék, mert ez egy munkahely ahol emberek próbálnak dolgozni, és tenni azért, hogy esetleg a kereskedelmi televíziókkal szemben egy kis kultúrát csepegtessenek polgártársaink életébe” – idézi Nacsa Olivér hétfői Facebook posztját a Ripost.

„Ami itt történt az olyan, mintha betörnének az ember otthonába (...) Sajnos azt kell mondanom az ilyen politikusokra, hogy nem jobbak, mint egy lázadó suhanc az iskolában kicsengetés után. (...) Szörnyű, hogy az ellenzék az emberek legalantasabb ösztöneire utazik (...) Most mit mondjak, féltem kimenni, és inkább behúzódtam az épületbe. Hétfő délelőtt itt politikusok futkároztak..., este meg arra vártam, hogy a fiatalokból álló társaság odébbálljon” - fogalmazott Bagi Iván, Nacsa partnere.

Bagi felesége is megszólalt a Ripostnak, és kifejtette, nem engedte, hogy a férje érte menjen, annyira félt: „Csak egy kérdésem van: egy tüntetésnek miért része a másik ember megfélemlítése és a részeg ordibálás? Az isten szerelmére emberek, lassan itt a karácsony!”

Forrás: ripost.hu