A Betyársereget akarja ráuszítani a tüntetőkre Volner János

HírKlikk 2018. december 14. 17:41 2018. dec. 14. 17:41

A volt jobbikos politikus rendkívül éles kirohanást intézett az ellenzéki demonstrálók ellen, és beígérte, hogy ráuszítja a Betyársereg háromszáz fős csapatát a tombolókra. Volner úgy gondolja, ha szükség lesz rá, akkor a képzett harcosai nagyon gyorsan rendet tesznek a magukat tüntetőknek nevező vandálokkal szemben. A jelenleg már a Mi Hazánk színeiben politizáló Volner patkánylázadásnak tartja a megmozdulást.

Bár a politikus nem ért egyet a kormány túlóratörvényével, ismét haraggal és csalódottsággal írt a Jobbik politikusairól, akik politikai hasznot akarnak húzni az érdekvédelmi megmozdulásokból és ezért összeállnak a baloldallal, rátelepedve az alapvetően jogos felháborodásra:

"Ezekben a napokban üli nászát a Nemzet ügyét eláruló jobbikos vezetés a baloldallal. Nem is akárhogyan: piócaként kapaszkodtak rá a munkavállalók teljesen jogos érdekvédelmi harcára: az egyesült ballib csürhe a Kossuth téren rombolt. Miféle utolsó féreg az, aki tönkreteszi és felgyújtja a rászoruló gyerekek szánkóit? Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját? Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát?"

Volner szerint a rendőrök jól végzik munkájukat és fegyelmezetten kezelik a helyzetet, azonban a posztban leírtak szerint riasztani fogja a Betyársereget, ha veszélyben érzi a Szent Koronát:

"És most jól nyissátok ki a fületeket, balliberális “barátaink”: aki a Szent Koronát meg akarja gyalázni, az minket bánt. Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet."

Frissítés:

Volner János Facebook bejegyzésében az alábbiakat írja:

"A sajtó által megvezetettek kedvéért: senki nem a békés tüntetőket akarja megfékezni, ahogyan azt több médium is szenzációhajhász módon tálalta. A tegnap esti interjúmban is elmondtam: a tüntetés demokratikus joga bárkinek. Én magam is szívesen kimentem volna a Kossuth térre tüntetni a túlóraszabályozás miatt, de az ott lobogó baloldali pártzászlók miatt nem volt hozzá gusztusom - ahogyan a munkavállalók tömegének sem.

A tömeges rongálással, gyújtogatással, a rendőrök dobálásával, a Parlament épületének megrongálásával viszont ugyanúgy nem tudok azonosulni, ahogyan a Fidesz munkavállalókat hátrányosan érintő törvényalkotási gyakorlatával sem. A magyar munkavállalókat arra biztatom, álljanak ki magukért és küzdjenek a jogaikat csorbító Fidesz-kormány ellen! A baloldali pártokat pedig arra kérem, hogy egyrészt ne telepedjenek rá piócaként a magyar munkavállalók jogos érdekvédelmi harcára, másrészt ne biztassák törvénytelenségek elkövetésére a saját aktivistáikat!"

Forrás: Hírklikk