A Fidesz vezérszurkolója már megint leleplezte Dobrev Klárát

Föld S. Péter 2019. március 2. 11:06 2019. márc. 2. 11:06

A Médianéző Központ igazgatója szerint a DK és EP-listavezetője, Dobrev Klára célja nem Brüsszel, hanem az, hogy Gyurcsány Ferenc pártelnök felesége legyen az összellenzéki miniszterelnök-jelölt a 2022-es országgyűlési választásokon. Boros Bánk Levente az M1 aktuális csatorna Szemtől szembe című műsorában péntek este azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc nem alkalmas arra, hogy „húzónév" legyen, ezért merülhetett fel, hogy Dobrev Klára testesítse meg a DK-t.

Mielőtt elmélyednénk a kijelentés valóságtartalmában, valamint abban, hogy honnan szerezhette Boros Bánk Levente ezt az érdekes információt, nem hallgathatjuk el az olvasó elől, hogy Boros Bánk Levente, nem csupán a Médianéző Központ igazgatója, de egyben a Ferencváros Szurkolók Szövetségének is alelnöke, aki nem mellesleg a hírhedt, a valamikori Jobbiktól erősen jobbra álló szellemiségű Fradi ultrák közül nőtte ki magát politológussá és megmondóemberré.

Hogy honnan vette az információt, miszerint Dobrev Klára lesz az ellenzéki pártok közös miniszterelnökjelöltje, talán ő maga sem tudja. Újságban nem olvashatta, rádióban, tévében nem hallhatta, mert ilyet idáig rajta kívül senki sem állított. Marad a feltételezés, hogy személyesen Dobrev Klára mondta el neki, hogy mire készül. Mert nemcsak Brüsszel készül arra, amit jogunkban áll megtudni, de jó ha tudjuk, jpgy Dobrev sem tétlenkedik, különösen, ha készülésről van szó.

Nos, úgy történhetett, hogy Dobrev Klára megkereste Boros Bánk Leventét. Kedves Levente, kezdte a beszélgetést Gyurcsány Ferenc felesége, maguk mindig olyan jók voltak hozzánk, tisztességesek és korrektek, ezért úgy döntöttem, Önöket értesítsem elsőként arról, hogy mire készülök.

- Mire készül, Klára asszony? – kérdezte Boros Bánk Levente, a Ferencváros Szurkolók Szövetségének alelnöke, a Médianéző Központ igazgatója.

Csakis így történhetett. Mert azt, hogy ezt a baromságot Boros Bánk Levente saját maga volt képes kitalálni, még elképzelni sem tudjuk.