A fideszes polgármester orális szexet kért a beteg gyerekét egyedül nevelő anyától

HírKlikk 2019. április 9. 13:53 2019. ápr. 9. 13:53

Egy alföldi falu fideszes polgármestere szexuális szolgáltatást kért egy gyermekét egyedül nevelő asszonytól, pár ezer forintos kölcsön fejében. Ráadásul még be is csapta. Az ügyben nyomozás indult.

Az asszony pszichiáterhez hordja három év körüli kislányát: a gyerek nem visel el magán semmiféle ruhát, ha ilyesmit adnak rá, magából kikelve üvölteni kezd. Óvodába kéne vinni, máskülönben nem kapják meg utána a családi pótlékot. A neurológiai vizsgálattól, s a felírt gyógyszerektől várnak javulást, a gyógyszer azonban drága. Ráadásul a gyerek nemrég elkapott egy bakteriális fertőzést is, fájt a gyomra és lázas lett, antibiotikumot írtak fel neki, de az asszonynak nem volt pénze kiváltani azt – olvasható a Népszava riportjában.

Elment a polgármesterhez, hogy adjon kölcsön neki pénzt. Szociális segélyből tartják fent magukat, meg az édesapja közmunkás béréből, s ha az óvodás gyerekre nem is, iskolás korú fia után kap még egy kis családi pótlékot. Kétezer forintot akart kérni, de a polgármester azt mondta, menjen el este a kocsmájába, s akkor ad. Amikor visszament, a polgármester azt mondta, hogy ad neki 15 ezer forintot, de csak szexuális szolgáltatásért, orális szexért cserébe.

Az asszony a gyereke érdekében beleegyezett. A polgármester beküldte a privát vécéjébe, ahova maga helyett két emberét küldte be, akik neki dolgoznak a kocsmában. Az asszony megfogalmazása szerint a „dolgot megtette”, majd kiment, és várta a pénzt.

Az tűnt fel neki, hogy a kocsma népe először őt nézi, majd a telefonjukat bámulják, miközben hangosan vihorásznak: köztük volt a polgármester is, aki egy asztaltársaságban épp töltött káposztát evett. Hamarosan kiderült, hogy a vécébeli jelenetet felvették és közreadták. Ráadásul a pénzt se kapta meg, kidobták a kocsmából és még utána is köptek.

Feljelentést tett, pedig tudja, hogy majd azt híresztelik róla a faluban, hogy prostituált. De ő nem akar egész életében azon rettegni, hogy mikor kerül fel a videó az internetre és nem akar újra meg újra megalázkodni mások előtt.

A fideszes polgármester nem válaszolt a Népszava kérdéseire. Az asszony az illetékes járási ügyészségen feljelentést tett személyiségi jogainak megsértése miatt. A nyomozás elindult, a Népszava úgy tudja, az egyik érintett telefonját már lefoglalta a rendőrség.

Forrás: Népszava