A Telekom színváltoztatást kér az ellenzéki jelölttől

HírKlikk 2019. október 1. 10:46 2019. okt. 1. 10:46

A Telekomnak nem tetszik, hogy Baranyi Krisztina is magenta színt használ, ezért azt szeretnék, ha az ellenzéki politikus színt változtatna.

Kutas István, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója arra kérte Baranyi Krisztinát, az ellenzék ferencvárosi polgármesterjelöltjét, hogy váltson színt, ne használjon magentát. Az igazgató szerint ez az ügyfeleik számára megtévesztő lehet.

“Tisztelt Hölgyem!

A Magyar Telekomtól keresem a következő ügyben:
Mi a Telekomnál szeretjük a magenta színt, ezzel különböztetjük meg magunkat a versenytársainktól. Van magenta pólónk, cipőnk és minden reklámunk és boltunk magentában úszik. Örülünk, hogy Önnek is tetszik ez a szín, de szerintünk sok kedves ügyfelünk számára megtévesztő lehet, ha Ön is ezt használja a hirdetéseiben. Tudjuk, hogy markáns és jó szín, de kérjük váltson egy másik árnyalatra.

Köszönettel,

Kutas István
vállalati kommunikációs igazgató”

Baranyi Krisztina viszont nem fog színt váltani, ahogy azt a Kutasi levelét és arra adott válaszát közlő Facebook-posztban írja. Viszont megígérte a Telekomnak, hogy mivel ők nem indulnak a választáson, cserébe ő sem fog internetelőfizetést és telefonokat árulni:

"1. Én is szeretem a magenta színt.
2. Ezzel különböztetem meg magam a politikai versenytársaimtól.
3. Van magenta cipőm, dzsekim, zászlóm, matricám és minden kampányanyagom magentában úszik
4. Örülök hogy a Telekomnak is tetszik ez a szín és velem együtt azt gondolja hogy ez a markáns és jó szín alkalmas a figyelemfelkeltésre.
5. Sok kedves választó számára megtévesztő lehetne hogy a Magyar Telekom is hasonló színt használ mint én, ha indulna a választáson.

Mivel azonban a Magyar Telekom nem indul a választáson, én nem kérem őket hogy váltsanak másik színre. Cserébe ígérem, hogy nem fogok internetelőfizetést és telefonokat árulni.”

Forrás: Hírklikk