"Ebben a kormányban mindenki megbolondult"

HírKlikk 2019. január 29. 12:01 2019. jan. 29. 12:01

"A vadászati idénynek hamarosan vége, fővadász úr!" - címmel adott ki közleményt Jakab Péter a Jobbik országgyűlési képviselője, annak kapcsán, hogy 2021-ben Magyarország vadászati világkiállítást rendez, ami 50 milliárd forintba fog kerülni.

"Ebben a kormányban mindenki megbolondult, de belehalni csak mi fogunk. Orbán Viktor belebolondult a fociba, ezért százmilliárdokét építünk stadionokat. Semjén Zsolt belebolondult a vadászatba, ezért - az alfahir.hu szerint – 50 milliárdért rendezünk vadászati kiállítást.

Eközben az Országos Mentőszolgálat éves költségvetése mindössze 38 milliárd. Kérdés, ennyiből túléljük-e azt a kormányt, amelynek a saját bolondériái fontosabbak, mint a magyar emberek élete. A számok ugyanis nem hazudnak. A kormánynak nem Magyarország az első, hanem a foci, meg a svéd háziállatok.

Így lesznek az életmentésre váró magyarok egy elmebeteg kormány trófeái. A vadászati idénynek azonban hamarosan vége, fővadász úr! Nagy költekezésbe már ne kezdjenek!"

- írja közleményében Jakab.

A világ vadászait egybegyűjtő rendezvény egyik leglelkesebb támogatója a vadászbotrányáról elhíresült miniszterelnök-helyettes, Semjén Zsolt.

Forrás: Hírklikk