Alföldi a Borkai-orgiáról és Karácsony győzelméről

HírKlikk 2019. október 24. 07:33 2019. okt. 24. 07:33

„Eufóriát éreztem. Reményt" – válaszolta Alföldi Róbert a ma megjelent Magyar Narancsnak adott interjújában arra a kérdésre, hogy mit érzett október 13-án, a választás éjszakáján.

Ami az eredmény okait illeti, a színész-rendező szerint sok mindent megtapasztaltak az emberek, és a választás ennek a tapasztalásnak az eredménye. Hogy ez már sok volt.

Ugyanakkor azt gondolja, hogy bár biztosan a Borkai-ügy is is hozzátett valamit a végkifejlethez, de ha nincs ez a videó, akkor is közel hasonló eredmény születik. Mert az emberek azt tapasztalták meg, hogy milyen az, amikor a hatalom megfeledkezik róluk, és csak önmaga boldogulásával és gyarapodásával foglalkozik.

Alföldi Róbert kijelentette, hogy nem fog pályázni semmilyen igazgatói posztra, mert az „baromira nem lenne elegáns". Mint fogalmazott, sem az új főpolgármestert, sem magát nem akarja kínos helyzetbe hozni. „Még a látszatát is szeretném elkerülni annak, hogy na, az Alföldit biztosan ilyen hátsó szándékok vezérelték" – mondta a hetilapnak.

Forrás: Magyar Narancs