Az államtitkár fizetett hirdetésben terjeszti a Sargentinivel szembeni gyűlöletét a Twitteren

HírKlikk 2019. január 11. 07:09 2019. jan. 11. 07:09

A Judith Sargentinit és a magyar ellenzéket támadó angol nyelvű blogbejegyzését fizetett hirdetésként terjeszti a Twitteren Kovács Zoltán nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár, volt kormányszóvivő.

“Végy magadhoz egy kis pattogatott kukoricát, mert jön Sargentini! Olvasd el legfrissebb bejegyzésemet a Jobbikkal összeállt Soros szövetségesek: Sargentini, a szocialisták, a Zöldek és a liberálisok megdöbbentő képmutatásáról”

- írja Kovács a tweetjében, amely alatt ott olvasható a “Promoted" szó, ami azt jelzi, hogy a posztot fizetett hirdetésként próbálja eljuttatni a közösségi média minél szélesebb közönségéhez.

A Népszava szerint főként hollandiai és belgiumi twitterezők jelezték, hogy a magyar államtitkár bejegyzése többször fel-felbukkan az oldalukon.

A volt kormányszóvivő a hétfői brüsszeli tüntetés után tette közzé a véleményét. Eszerint a demonstráció nem a Munka törvénykönyvének módosításáról, nem a magyar igazságügyi reformról, nem a jogállamiságról és nem is a demokráciáról szól, hanem a Soros-hálózat műve.