Az MSZP sikere, az egész ország sikere!

HírKlikk 2019. október 19. 13:21 2019. okt. 19. 13:21

Sajtótájékoztatón köszönte meg szombaton, Budapesten, az MSZP nevében Kunhalmi Ágnes, a választmány és Tóth Bertalan a párt elnöke a választók döntését, amely ismét elindította hazánkat egy fejlődő, demokratikus úton.

A sikeres választási eredmények után ülést tartott szombaton az MSZP országos választmánya Budapesten. Ennek keretében Kunhalmi Ágnes, a választmány és Tóth Bertalan, a párt elnöke szólították meg a szavazókat, megköszönve mindazt a támogatást, amelyet az elmúlt hónapokban kaptak.

„Egy csodálatos hétvége van mögöttünk, először is engedjék meg, hogy a magam és az MSZP országos választmánya nevében hadd mondjak köszönetet mindenek előtt a választóknak, akik hittek bennünk és támogattak bennünket!” – mondta Kunhalmi Ágnes, és hozzátette „Örülünk, de nem dőlünk hátra!”

Elmondta, a következő időszakban elvégzendő munkának is ez lesz a fő mottója és azt is, szerintük visszajött a remény ez emberek számára. „Ami az MSZP sikere, az MSZP-Párbeszéd sikere, az egész Magyarország sikere!” – emelte ki a szocialista képviselő, aki a szövetségben látja az eddigi, sőt, a további sikerek titkát is.

„Azt kívánom, hogy szövetségben vigyünk tovább az országot, a munkánkat! Az MSZP-nek megkérdőjelezhetetlen az elköteleződése a teljes összefogás mellett és az egy az egy ellen politikája mellett. Ezt az alakzatot nem, hogy tartani kell, hanem a következő időszakban mélyíteni is kell”- mondta és vázolta, hogy az ország érdekében mik a legfontosabb feladatai a szövetség most megválasztott képviselőinek. „A korrupció visszaszorításáért harcoljanak településről településre, városról városra, kerületről kerületre, és érvényesítsék az MSZP legszentebb politikáját, ami a társadalmi igazságosságról, a szolidaritásról szól.”

Kunhalmi kitért arra is, pártja támogatja a csatabárd elásását jobb és bal között. „Ember embernek nem lehet farkasa! Az MSZP választmánya üdvözli Karácsony Gergely főpolgármesterré választását, üdvözli azokat az intézkedéseket, amelyeket főpolgármester úr bejelentett” – ezek között említette a díszpolgári kezdeményezéseket is, rámutatva, hogy a szövetség a merev ellenségeskedés helyett egy pozitívabb politikai légkört igyekszik teremteni minden polgár számára Magyarországon. „Üdvözöljük, hogy a kilakoltatások felfüggesztését elrendelte Főpolgármester úr, hogy nyilvános pályázatokon akarják kiválasztani a fővárosi cégvezetőket, hogy a 14 év alattiaknak fokozatosan bevezetik a nagyon sok családnak segítő ingyenes tömegközlekedést, és minden olyan zöld javaslatot, ami a városban közlekedők biztonságát szolgálja” – zárta szavait Kunhalmi Ágnes, választmányi elnök.

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke arról beszélt, hogy a stratégia működött, a szövetség reményeiket és várakozásaikat is felülmúlta Elmondta, az MSZP-nek van a legtöbb, közel 350 önkormányzati képviselője országszerte és 48 MSZP-Párbeszéd-es polgármester, illetve alpolgármester is van. „Ők azt a célt fogják szolgálni, hogy ez az ország újra normális ország legyen. A Magyar Szocialista Párt rendszerváltó pártként ünnepelte 30. születésnapját, és készen áll az újabb rendszerváltásra! Ezek a polgármesterek és alpolgármesterek most kezdeményezni fogják a szabad városok, szabad települések együttműködését, akár szövetségi formában való szervezet létrehozásával!” – mondta Tóth. „Új országot építünk! Új rendszerváltásra készül a Magyar Szocialista Párt, új korszakváltásra” – tette hozzá a pártelnök és elmondta, az MSZP több szavazatot kapott most a megyei listákon is, mint legutóbb, tehát nem igaz az, hogy eltűnt volna. „Van másik Magyarország! Van szabad Magyarország! Ezért fogunk dolgozni! A munka elkezdődik, és mi készen állunk!”  - jelentette be Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt elnöke.