Bálint gazdát mocskolja Szandi?

HírKlikk 2019. február 22. 06:16 2019. feb. 22. 06:16

Az évtizedek óta népszerű énekesnő kiborult azon, hogy egy álhírterjesztő, lájkvadász oldal lejárató kampányt indított ellene, amihez Bálint gazda, később Szikora Róbert képmását és kamumegosztását is felhasználták. Szandi tehetetlen, a nyilvánosság erejében bízik!

A ma-reggel.me nevű, köztudottan álhíreket közlő oldal azzal vádolta meg Szandit, hogy az énekesnő csúnya megjegyzésekkel illette a 100 éves Bálint gazdát, akit a főváros XVI. kerületében díszpolgári címre jelöltek – írja a Színes Ász.

Szandival nem először fordul elő, hogy igaztalan híreket terjesztenek róla, az énekesnő szerint azonban a csalók most túl messzire mentek. Szandi nagyon kiborult a vádakon.

- Mivel ismét hamis, álhírterjesztő oldalak áldozata lettem, kénytelen vagyok megint felhívni a figyelmet és megkérni mindenkit, hogy ne higgyenek el mindent, amit a neten olvasnak! Ezek a cikkek egy kaptafára készülnek: valakinek - aki a cikkírónak nem szimpatikus - a szájába adnak támadó, ellenszenves mondatokat, majd egy másik művésztárs - aki a cikkírónak szimpatikus - helyrerakja a nép nevében. Az olvasók egy része pedig fenntartás nélkül el is hiszi, amit olvasott, majd írja a heves - néha életveszélyes fenyegetést tartalmazó - kommenteket, privát üzeneteket az áldozatnak, ezesetben nekem, aki az áradó negatív, sokszor gyűlölettel teli kommentekből tudja meg, hogy megint állhírterjesztés áldozata lett! Sajnos védtelenek vagyunk velük szemben. Mivel ezek jelentéktelen oldalak, úgy érnek el sok emberhez, hogy megosztást kérnek, így a gyanútlanul megosztó olvasók is állhírterjesztők lesznek. Egyben biztos lehet mindenki, én soha senkit nem bántanék meg nyilvánosan! Ezt tettem az elmúlt 30 évben és ezt fogom tenni a jövőben is! – írta az Instagramon a feldúlt Szandi, akiről ezek után sem szálltak le a csalók: újabb álhírt kezdtek terjeszteni, melyben Szikora Róbert ment neki a Bálint gazdát ócsároló kolléganőjének.

- Őszinte vagyok akkor, amikor kijelentem, hogy a zenésztársadalom nevében szégyellem magam helyetted – fogalmazott az álhírek kitalálója az R-GO frontembereként.

- Úgy tűnik a lejáratásomra indított kampány folytatódik. Pár perce újabb cikk került ki egyszerre több helyre. Látszik, hogy egy kézben van az egész, más néven, de ugyanaz a tartalom és egyidőben kerülnek ki a hamis, lejárató cikkek. Most megint Szikora Robi nevében írtak álinterjút. Pár perce beszéltem telefonon Robival. Tőlem tudta meg, milyen álcikkeket terjesztenek ezek az oldalak az ő nevében is. Fogalma sem volt róla, mire használják a nevét.

Szikora Róbert később ki is állt az énekesnő mellett a tájékozatlan, hiszékeny emberektől kapott negatív megnyilvánulások kereszttüzében. A TV2 Mokkájában beszélt a rágalmakról, és leszögezte: semmi sem igaz ezekből az álhírekből!

Forrás: Színes Ász