Bangóné: A Fideszben egy női kézfogástól is képesek pánikba esni

HírKlikk 2019. szeptember 8. 16:05 2019. szept. 8. 16:05

Áll a bál Csepelen. Erdősi Éva, a csepeli ellenzék közös polgármesterjelöltje szombaton délelőtt a helyi piac bejáratánál odalépett riválisához, a fideszes Borbély Lénárdhoz, hogy kezet nyújtson és bemutatkozzon neki. Miközben a találkozást videóra vette Takács Krisztián MSZP-s önkormányzati képviselő, a kerület alpolgármestere agresszívan arrébb lökte a videó készítőjét, többek között azt kiabálva, hogy "Nem kell provokálni!".

Ábel Attila fideszes alpolgármester az ütés pillanatában

Az esetet követően Bangóné Borbély Ildikót, a szocialisták csepeli elnökét telefonon értük utol, aki a Hírklikknek elmondta:

"Németh Szilárdot, Borbély Lénárdot és Ábel Attilát nyilvánvalóan frusztrálja, hogy Csepel nem az övék, hogy itt nem ők vannak többségben. Ellenséget látnak mindenkiben, aki nincs velük. És aki nincs velük, azt levegőnek nézik, vagy arrogánsan lenézik".

Az ellenzéki politikus hozzátette:

Én nem tudom, hogy Ábel Attilának mi járt ekkor a fejében. Csak azt tudom, hogy három gyerekes családanyaként sem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy elveszítsem a kontrollt egy békés közeledésre, még ha azt a politikai ellenfelem személyében is kell fogadnom. Merthogy ellenfelek vagyunk a Fidesszel Csepelen is, nem pedig ellenségek. Tegnap Csepel fideszes vezetése bebizonyította: a hatpárti ellenzéki összefogásnál már csak az ellenzéki pártok által támogatott Erdősi Évától tart jobban. Ábel Attila és a csepeli Fidesz láthatóan annyira retteg a bukástól, hogy már egy női kézfogástól is képesek pánikba esni.