Botka László irodájában alázta Orbán Lázár Jánost

HírKlikk 2018. december 12. 08:33 2018. dec. 12. 08:33

Lázár azzal ment neki Botka Lászlónak egy interjúban, hogy állítása szerint, amikor Orbán Viktor tavaly januárban Szegeden járt, és a városházán tárgyalt Botka Lászlóval, a szegedi polgármester nem tudott a város fejlődésével kapcsolatban válaszolni arra a kérdésre, milyen legyen Szeged.

Lázár János szerint Botka László nem tudja, hogyan kell fejleszteni Szegedet. A bukott miniszter, aki jelenleg dohányzás- és ménesbirtokügyi biztos, erről a Délmagyar.hu-nak nyilatkozott.

"Tavaly januárban valóban ott volt Lázár a közel három órás megbeszélésemen Orbánnal a szegedi városházán, az irodámban" – reagált Lázár szavaira Botka László a szeged.hu-nak, majd hozzátette:

"Egy kicsit sajnáltam is, mert Orbán olyan lekezelően beszélt vele, ahogy én az utolsó hivatalsegéddel se tenném. De, most sajnálom igazán Lázárt, miután a saját városát is elvesztette, megalázó módon kidobták a kormányból, most azt kapta feladatként a visszakapaszkodáshoz, hogy csatlósaival foglalja el Szegedet. Reménytelen vállalkozás, Szeged nem kér se Lázárból, se a Fideszből."

Forrás: Hírklikk