Csizmazia Ferenc: ház-ügy nincs, mégis lejárató kampányt épített rá a Fidesz

HírKlikk 2024. május 7. 15:05 2024. máj. 7. 15:05

12 pert nyertem a propagandasajtó ellen – írta Facebook oldalán Csizmazia Ferenc, az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum és a Párbeszéd, valamint több civil szervezet közös XVI. kerületi polgármesterjelöltje. A politikus videóban mutatja be, hogyan épül fel egy pontosan meg nem nevezett, nem ismert forrásra hivatkozva a teljes magyar propagandasajtót is hadba állító lejárató kampány.

A polgármesterjelölt posztjában úgy fogalmaz, 12 pert nyert, de semmi nem drága nekik. Hozzáteszi, nemrég Kovács Péter polgármester aktív részvételével újraindították azt, amivel már elbuktak a bíróságokon.

„Ház-ügy nincs. Mindezek ismeretében június 9-én elküldhetik Kovácsot nyugdíjba. Mert a XVI. kerület nem lehet kiszolgáltatott a pártérdekeknek! Mert a XVI. kerületnek nem kell olyan polgármester, aki a kellemetlen kérdésekre a válaszokat a pártközponttól várja és kiszolgálja a propagandasajtót!”

Csizmazia Ferenc szerint itt az ideje, hogy a XVI. kerületnek új szemlélete, új polgármestere legyen.

A videót úgy vezeti fel, hogy az 5 percben bemutatja a valóságot, miszerint a bíróságok kimondták, hogy a propagandasajtó valótlanul állította, hogy a házát, az MSZP egykori székhelyét pártforrásból újította fel és azt is, hogy a házat a párt helyi elnökeként szerezte.

Forrás: Hírklikk