Echo TV: Gyurcsány és az összes többi szemétláda ne spiclitempózzon

Konczik Márton 2018. december 1. 09:57 2018. dec. 1. 09:57

Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese az ECHO TV Troll című műsorában arról beszélt, hogy néhány hónappal ezelőtt, amikor G. Fodor Gábor és a 888.hu csapata írt egy posztot egy MSZP-s politikusról és annak családjáról, azután G. Fodor Gábort feljelentették és kitiltották az egyetemről, nem tarthatott már órákat. "Pont Gyurcsány Ferenc és a DK, meg az összes többi szemétláda ne spiclitempózzon, ne ’50-es évekezzen, mert pont amit G. Fodor Gáborral csináltak az az ’50-es évek. Az, hogy ő már nem taníthat egyetemen amiatt a poszt miatt" - mondta Szarvas Szilveszter.

Szarvas Szilveszter azt elfelejtette megemlíteni a műsorban, hogy ebben az írásban G. Fodor elképesztő alpári stílusban egyszerűen "maszturbációs segédeszközként" illusztrálta az MSZP akkori pártelnökének feleségét, Rába Tímeát.

Sőt, akkor még maga G. Fodor is ezt nyilatkozta: "Hibát követtem el, mert megengedtem, hogy a politikai viták hevében megsértsünk egy embert és a családját. Túlmentünk egy határon. Ezért elnézést kérek. Tanultam belőle. Nem fogom engedni, hogy még egyszer ilyen előfordulhasson."

Ezek után azt állítani, hogy spiclitempó az, amiért G. Fodort kitiltották az egyetemi előadók sorából, kicsit túlzásnak tűnik.

Most mindenesetre az ECHO TV-ben ennek kapcsán azon ment a hiszti, hogy mennyire vérlázító, hogy olyan tanárok, akik nem a kormány érdekeit szolgálják, persze taníthatnak, "ráadásul az állam tartja el őket, sőt, kormányellenes propagandát folytatnak."