"Elsodorja Tarlóst az isztambuli gyors"

HírKlikk 2019. július 2. 07:07 2019. júl. 2. 07:07

Szabó Timea, a Párbeszéd képviselője az Országgyűlésben hétfőn kijelentette: "az isztambuli gyors ősszel megérkezik Budapestre" és elsodorja a jelenlegi városvezetést, véget vetnek a budapestiek megalázásának.

Szabó Tímea közölte: hosszú idő után rájött az ellenzék, hogy egy ellenzéki jelölt mögé kell állniuk, összejött az ellenzéki együttműködés. Példátlan összefogással végre létrehozzák mindenki Budapestjét - hangsúlyozta.

A képviselő kifogásolta a budapesti magas légszennyezettséget, a tömegközlekedési helyzetet és az egészségügyi ellátás helyzetét. Mindebből elege van a budapestieknek, ennek fognak véget vetni, mert olyan vezető kell, aki valóban az embereket képviseli - mondta.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára úgy válaszolt, hogy az elmúlt időben Budapesten megújultak közterek és középületek, a hármas metró, továbbá nő a zöldfelületek nagysága. Döntöttek több budapesti centrumkórház létrehozásáról, ami jelentősen növeli az ellátás színvonalát - emlékeztetett. 

Közölte: az ellenzék olyan jelöltet ajánl Budapest figyelmébe, aki menekül a felelősség elől, nem vezet, hanem sodródik az árral és a politikai érdekcsoportok akaratával.

Forrás: MTI