Ezt hogy bírta ki Deutsch Tamás röhögés nélkül? (videó)

HírKlikk 2019. október 5. 14:39 2019. okt. 5. 14:39

Ha valakinek hiányérzete lett volna, hogy Dajcstomi még nem mondott semmi hülyeséget az önkormányzati kampányban, akkor most pótolhatja. A Fidesz fenegyereke, miután kicsit túlaludta magát, elment pénteken sajtótájékoztatót tartani annak érdekében, hogy mindenkit elrettentsen attól, hogy a gonosz Karácsony Gergelyre szavazzon.

Tomi el is kezdte rémisztgetni a nagyérdeműt, hogy milyen csúnya dologra készül ez a rohadék EU, a Karigeri, no, meg a migránsok. Ilyeneket mondott például, hogy

"mindannyiunk számára világos és egyértelmű, hogy Frans Timmermans, az Európai Bizottság leendő alelnöke bevándorláspárti polgármesterekkel akarja végrehajtatni a migránsok betelepítését, sőt, Magyarországon is ezt tervezi."

Ezután Dajcstomi megpróbálta fokozni a fokozhatatlant:

(...) Karácsony Gergely és Timmermans egy bevándorláspárti megállapodást készítettek elő, hogy "utat nyissanak annak, hogy Budapestre is illegális bevándorlók százait, ezreit, vagy akár nagyobb létszámban is, betelepítsenek." 

Akkor ennek fussunk neki még egyszer...

 Deutsch szerint Karácsony Gergely arra készül, hogy akár tízezres létszámban telepítsen be Budapestre illegális bevándorlókat.

Sőt, nem csak a fővárosra, hanem minden magyar településre - ahol ellenzéki vezetőt választanak -, migránsbetelepítés vár.