Fideszes polgármester kelt védelmére a megalázott DK-s képviselőnek

HírKlikk 2019. február 19. 12:09 2019. feb. 19. 12:09

Egy székesfehérvári trolloldal, a Fehérávri Csujjogatós „aljas módon” támadt a DK helyi képviselőjére, Ráczné Földi Juditra. A cikkeket, amelyben a testi alkatán élcelődnek, maga a képviselő is közzétette a Facebook-oldalán.

„FIÚK ne legyetek gyáva férgek!!! Álljatok elém, vállaljátok arccal, ne kamu oldalakról, kamu profillal! Legyetek végre férfiak és vállaljátok fel. Tudjátok ezzel nem engem sértettetek meg, hanem nagyon sok Fehérvári édesanyát, nagymamát, nőt, lányt" - idézi a képviselőnő bejegyzését az atv.hu.

Rácznét védelmébe vette a város fideszes polgármestere is. Cser-Palkovics András szintén a közösségi oldalon közzétet videójában elmondta, bár a DK képviselője a politikai ellenfele, kötelességének érzi kiállni az egyébként székesfehérvári polgár és gyermeket váró Ráczné Földi Judit mellett.

„Volt és lesz is, hogy politikai értelemben csatázunk egymással, volt és lesz is, hogy ütköztetjük a véleményünket, volt és lesz is, hogy ároknak érezzük a köztünk lévő különbségeket. De soha nem támadtuk egymást személyeskedve és nem is fogjuk. Kikérem magamnak, hogy egy anarchista csoport egymásnak akarja ugrasztani Fehérvár közéleti szereplőit" 

- mondta, majd hozzátette, szurkol „Jucinak", hogy a következő hónapokban minden rendben legyen és azért is, hogy a hölgyek ne ijednek meg ettől az esettől és továbbra is foglalkozzanak a közélettel.

Forrás: atv.hu