Gulyás: az ellenzék elképesztően durva kampányt folytat

HírKlikk 2019. május 4. 06:52 2019. máj. 4. 06:52

Politikai ellenfeleik elképesztően durva kampányt folytatnak, ugyanis már nemcsak a politikai ellenfeleket, hanem azok választóit is minősítik, szidalmazzák, patkánynak nevezik, ami minden határon túlmegy. Ráadásul az illetékes párt nem kizárja az így fogalmazó "illetékes elvtársnőt", hanem elkezdi ugyanezt a jelzőt használni politikai ellenfeleire - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Óbudán, lakossági fórumon.

Gulyás Gergely hangsúlyozta: ma azok a szavazatok hasznosulnak az ország érdekében, amelyeket a Fidesz-KDNP-re adnak le a választók.

Európának és Magyarországnak ekkora jelentőségű EP-választása még nem volt, mint a most következő - összegezte szavait Gulyás Gergely, szavazásra buzdítva a jelenlévőket

Menczer Erzsébet, a Fidesz választókerületi elnöke szintén arról beszélt, hogy egy EP-választásnak sem volt még akkora tétje, mint a mostaninak. "Rabok leszünk vagy szabadok? Mit hagyunk itt a gyermekeinknek, unokáinknak?" - szavai szerint ez a tétje a szavazásnak.

"Mutassuk meg Európának, hogy mi szeretnénk a hazánkat, a kultúránkat, a nemzetállamokat megőrizni!" - szólított fel.

Forrás: Hírklikk