Ha aláírsz a Fidesznek, egy dobozos sört kapsz cserébe

HírKlikk 2019. május 1. 17:17 2019. máj. 1. 17:17

Az országszerte megrendezett május elsejei rendezvényekből természetesen Tatabánya is kivette a részét. A Komárom-Esztergom megyei városban „Rendészeti és Európa Nap” néven futott az idei majális, ahol a különböző rendvédelmi szervek képviselői mellett civil szervezetek és politikai pártok is megjelentek. Például a Fidesz-KDNP és Fidelitas tatabányai szervezetei is kitelepültek egy-egy pulttal, még hozzá az Orbán Viktor melletti támogató aláírások gyarapítása céljából.

A helyszínen tartózkodó olvasónk szerint legalábbis egész nap ment a szignóztatás, ráadásul arra is figyelmes lett, hogy nem csak az aláírásgyűjtés folyt, hanem az alkohol is.

A pultok aljában ugyanis több karton dobozos sör pihent. Hogy mi célból került az oda, az a rövid beszámolójából és a képekből nem derült ki egyértelműen, mindenesetre olvasónk szerint lényegében egy doboz sörért lehetett aláírni Orbán Viktornak és a Fidesznek.

Ezt igazolja szerinte az a fotó, amelyen egy férfi egyik kezében sörrel, a másikban fideszes lufival távozik a kormánypártiak pultjától:

De az a felvétel is, amin az egyik aktivista látható, amint segít beletenni a sört egy nő táskájába:

Slusszpoénnak is beillik az alábbi képe, amelyen a pult alá rejtett söröskarton mellett az látható, hogy a baloldali, Fidesz-KDNP logóval ellátott pultot fellöke a szél. Talán annak az aljába is kellett volna valami nehezéket tenni.

 

Forrás: Hírklikk