Hadházy üzent Bayer Zsoltnak

HírKlikk 2019. január 18. 05:28 2019. jan. 18. 05:28

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, Hadházy Ákos pert nyert Bayer Zsolttal szemben, személyiségi jog megsértése miatt. A bíróság a publicistát arra kötelezte, hogy 15 napon belül fizessen 300 ezer forintot, ezen kívül levélben kérjen bocsánatot, és ezt a levelet 30 napon át tegye elérhetővé a blogján.

Bayer Zsolt az ítéletre reagálva blogposztot jelentetett meg, amiben azt írta, ötforintosokban fogja kifizetni  a kártérítést Hadházy Ákosnak.

"Egy szép nagy zsákban fogom tanúk jelenlétében behajítani a kertjébe, szedegesse csak össze szorgalmasan, és vegyen zoknit a büdös lábára" - írta Bayer, és arra kérte a híveit, hogy küldjenek neki 5 forintos érméket az Echo TV, a Karc FM ,és a Magyar Idők székházába.

Hadházy erre reagálva az alábbiakat üzente Facebook-oldalán a Fidesz 5. számú tagkönyv tulajdonosának:

"Fölöslegesen ne gyűjtsön ötforintosokat. A Jegybank rendelete szerint csak 50 darabot vagyok köteles belőle elfogadni, így a maradék 299 750 forintot a végrehajtó hozza majd tőle el, ha tényleg a kertembe dobott érmékkel akarja kifizetni a becsületsértésért rá kirótt kártérítést. Annyi időre pedig bejöhet majd a kertembe, hogy az ötforintosokat összeszedje. Igaz, kulcsuk is van a kertkapuhoz, így jutottak be pár hete a TV2-nél dolgozó elvtársai is a családomat zaklatni."

Forrás: Hírklikk