Horváth Csaba: aki Polt Péter kottájából akar játszani, az nem ellenzéki

HírKlikk 2024. április 30. 19:03 2024. ápr. 30. 19:03

Nekem csak az igazság számít, nem tudnak elhallgattatni, kitartok a végsőkig – mondta videójában Zugló MSZP-s polgármestere, aki arra számít, hogy 2022-höz hasonlóan, újra elindul a fideszes karaktergyilkosság ellene.

Horváth Csaba szerint a fideszes ügyészség két évvel ezelőtt – a választásokhoz időzítve – a legocsmányabb lejárató kampányt indította ellene, majd két évig még a felszólító leveleire sem reagáltak érdemben. „Most, a választás előtt bő egy hónappal arra számítok, hogy újra kampányüzemmódba kapcsol Polt Péter fideszes ügyészsége” – fogalmazott a XIV. kerület vezetője. 

Folyik tovább a karaktergyilkos szándékú hazug propaganda, és egyáltalán nem érdekli őket az igazság – tette hozzá Horváth Csaba, aki szerint 2010 óta az ügyészség a fideszes propaganda része. „Magyar Péter és Varga Judit igazságügyi miniszter beszélgetéséből pedig már azt is tudjuk, hogy hogyan tüntetnek el valódi és hogyan gyártanak kamubizonyítékokat” – tette hozzá.

Aki a fideszes Polt Péter kottájából akar játszani, hogy az nem ellenzéki és a Fidesz szekerét tolja – mondta a szocialista politikus.

 A videó aktualitását Horváth Csaba eljáró ügyvédjének jelzése adja.