Jézus is Soros György ügynöke volt?

HírKlikk 2018. december 24. 07:58 2018. dec. 24. 07:58

Az „Emberséges Magyarországot!” címet kapta a jezsuita Párbeszéd Házában tartott csütörtöki beszélgetés, ahol a SZEMlélek blog második interjúkötetét mutatták be.

A szervező blog beszámolója szerint Fabiny Tamás evangélikus püspök a beszélgetés során elmondta, hogy a politika mindenféle oldalról megpróbálja – igencsak sikeresen – eszközként használni, kihasználni, szolgaságba kényszeríteni az egyházakat. Erre vetette fel betoldásként Várszegi Asztrik katolikus püspök, hogy ha ma élne a Megváltó, akár még a Soros-ügynök címkét is megkapná bizonyos köröktől, másoktól meg talán az ellenkezőjét.

Asztrik püspök szerint a jelen "nemzeti érzelmi katasztrófájából" az a hozzáállás vezethet ki bennünket, amelyre a beszélgetésben részt vevő Gundel Takács Gábor helyezte a hangsúlyt, Arany Jánost idézve: Van hallgatód? Nincsen? Te csak mondd, ahogy Isten adta mondanod!

Szóba kerültek a hitükért üldözött keresztények is, akiktől rengeteget tanulhatnának a sok esetben elkényelmesedett európai hívők. E témát is alaposan bemutatja az interjúkötet, megszólaltatva az üldözöttek megsegítését szívügyeként kezelő Hölvényi György EP-képviselőt és Joseph Tobjit, Aleppo maronita érsekét.

Forrás: Hírklikk