Képzeljük el, hogy Marsi Anikó fiát a tévében alázzák

Föld S. Péter 2019. április 4. 06:46 2019. ápr. 4. 06:46

Képzeljük el, hogy Marsi Anikó (és Palik László) Vilmos nevű fia 18 éves lesz. Vagy 19. Képzeljük el továbbá, hogy lesz egy romlott, gonosz hatalom, amely számos gazemberséget elkövet a polgárai ellen. Lebontja a jogállamot, tönkre teszi az egészségügyet, az oktatást, nem mellesleg, szerencsétlen, más nációk által lesajnált nemzetté teszi a magyarokat.

Képzeljük el továbbá, hogy Marsi Anikó (és Palik László) Vilmos nevű, érettségi előtt álló fia felszólal majd egy akkori ellenzéki tüntetésen. Elmondja, hogy nem tetszik neki a lopás, a szemfényvesztés, elege van a kormány által gerjesztett gyűlölködésből és uszításból. Haragosan mondja majd el mindezt Vilmos, és az sem kizárt, hogy közben „csúnya”, azaz négybetűs szavakat is használ majd az ország akkori vezetőire.

Képzeljük el azt is, hogy akkor is lesz olyan TV, amelynek a hírműsora épp olyan aljas, mint most a Tények. És lesz benne egy hírolvasó bemondó, aki jó pénzért bármire hajlandó. Még arra is, hogy szakmányban hazudjon, és a Vilmos nevű fiút, aki szóvá tette a hatalom visszásságait, emberi méltóságában megpróbálja megalázni.

2019 áprilisában Marsi Anikó hírolvasó bemondó (nem mellesleg a ma még se nem 18, se nem 19 éves Vilmos nevű fiú édesanyja), így vezette fel a Nagy Blanka lejáratását célzó riportot. „Kiderült, hogy Nagy Blanka nem is olyan kiváló tanuló, mint ahogy azt megpróbálták elhitetni az emberekkel. Félévkor több tárgyból is éppen hogy megkapta a 2-est, emellett tele van 1-esekkel és 2-esekkel az ellenőrzője. Mindezt a bíróságon is bemutatta az MSZP ügyvédje, csak hogy mosdassa a védencét. Az akció mégsem sikerült.”

Amikor majd Marsi Anikó (és Palik László) gyerekét fogják igaztalan és alávaló módszerekkel megalázni, Marsi Anikó nagyon fel lesz háborodva. És igaza lesz, amikor nem fogja és nem is akarja megérteni, hogyan aljasodhat le egy felnőtt ember odáig, hogy beleáll egy ilyen gyalázatos karaktergyilkosságba.