Kérem az akadálymentes szavazást!

Lendvai Ildikó 2019. március 30. 09:37 2019. márc. 30. 09:37

Megkaptam a szokásos értesítőt a szavazóköri névjegyzékbe vételről. Bele van írva: "Tájékoztatom, hogy Ön szavazhat." Sőt: kérhetek "akadálymentes szavazást", ha beadom a "fogyatékossággal élő választópolgár választójogának gyakorlásához szükséges segítség igénylése iránti kérelmet". Beadom. Az ellenzékiség nyilván fogyatékosságnak számít, tehát jogom van hozzá. Kérem az akadálymentes szavazást!

A következő akadályok eltávolítását igénylem: 

Ne hülyítsenek a közmédiában. Ne szegjék meg folyton a versenyszabályokat, ne kampányoljanak kormánypénzen az egyik párt helyett. Ne akadályozzák pénzelvonással és a plakáthelyek megtagadásával az ellenzéki pártok kampányát. Ne hordjanak össze hazugságokat a jelöltjeinkről. Ne gátolják a politikusaink parlamenti munkáját, feleljenek érdemben nekik, ha a nevemben kérdeznek.

Ne vegyék el a kedvüket a képviseletemtől százezres, milliós büntetésekkel. Ne szajkózzanak ostobaságokat Brüsszelről és Sorosról, mert ez pusztítja az agysejtjeimet, ne hadováljanak a direkt Magyarországra, azon belül is pont ide, a Veres Pálné utcába törekvő migránsok millióiról, amikor a kutya sem vágyik nálunk letelepedni. Ne hozzanak folyton szégyenbe más népek polgárai előtt, mert még kedélybeteg leszek a választás napjára. Ne bosszantsanak azzal, hogy az egy táborba tartozók óvodás módon piszkálják egymást, vagy legalább ne úgy, hogy lássam.

Ne hagyják kárba veszni, küszöb alá szorulni, három-négy felé szeletelni azokat a szavazatokat, amelyek hasonló Európát céloznak, mert nagyon mérges leszek arra, aki ezzel szórakozik.

Szóval: akadálymentesítést kérek!