Köpködős néne a Szent István bazilikánál

Föld S. Péter 2019. szeptember 27. 09:49 2019. szept. 27. 09:49

Megvédeném azt az idős asszonyt, aki megint rossz hírünket keltette a világban, és aki miatt most ismételten azt gondolják rólunk, hogy rasszista idegengyűlőlő nép a magyar. Ha még volna valaki, aki nem tudná: egy rövid videó tanúsága szerint egy idősebb hölgy leköpte a Will Smith világsztár stábjához tartozó, diszkósként ügyködő nigériai származású, színesbőrű fiatalembert, George Black Cell-t. A felvételt rengetegen megosztották, a kommentelők többsége elítéli az idős hölgy tettét.

Pedig, az egyelőre ismeretlen nő csak megfelelni próbált annak, amit maga körül látott és hallott az utóbbi években. És ha ezt vesszük, akkor még visszafogottan járt el. Ráhívhatta volna a TEK-et, vagy a rendőrséget a színesbőrű migráns kinézetű diszkósra. Vagy szólhatott volna néhány kigyúrt, kopasz ismerősének, akiknek van gyakorlatuk az ilyen ügyek intézésében, hogy munka van emberek, tessék intézkedni, migránsveszély keletkezett a bazilikánál.

A hölgy azonban, nyilván a keresztény szabadság ideológiájától indíttatva, saját nyálát sem sajnálta megosztani az idegennel, és nemes egyszerűséggel leköpte a fiatalembert. Kedves George Black Cell! Fogadjon el egy jó tanácsot egy Magyarországot Önnél jobban ismerő embertársától, azaz, tőlem. Nem kell felháborodni, hanem legközelebb tessék elővigyázatosabbnak lenni. Ne tessék színesbőrűként a Szent István bazilikánál ácsorogni, hanem igyekezzék messze elkerülni Orbán Viktor és a Fidesz Magyarországát.

Ha mégis halaszthatatlan dolga akad ebben az országban, mondjuk egy – szintén színesbőrű - világsztárt kell Budapestre kísérnie, húzza meg magát a szállodában, ki ne tegye a lábát a hotelből, ott dekkolva várja meg, míg elmúlik ez a rezsim.