"Kövér László a pitiáner bosszúállás koronázatlan királya"

HírKlikk 2019. március 19. 18:40 2019. márc. 19. 18:40

A Párbeszéd-frakció három munkatársát kitiltották a Parlamentből. Hivatalos indoklás nincs, de összefüggésben lehet Tordai Bence képviselő március 15-i videójával, amelyen Áder Jánoshoz és Kövér Lászlóhoz lépett.

Közösségi oldalán Tordai Bence legalább is azt Írja:

"Ha a pitiáner bosszúállásnak van koronázatlan királya, az csakis Kövér László lehet. A házmesterbe oltott párttitkár lelkületű fideszes főbajusz három munkatársunkat tiltotta ki a munkahelyéről mindenféle indoklás - és, tegyük hozzá, kettejük esetében bármiféle ok - nélkül.

Az újabb önkényes lépés valódi okát már tavaly decemberben, a rabszolgatörvény elleni fellépésünk után elárulta: "legalább fájjon nekik".

Ha fájni nem is fáj, de azért kellemetlen. Persze adódik a kérdés: az lenne a házelnök feladata, hogy személyes bosszúból az ellenzékkel kellemetlenkedjen, vagy hogy fenntartsa az Országgyűlés törvényes működését? A válasz magától értetődik, ahogy az is, hogy Kövér László sorozatos és törvénytelen önkényeskedésével méltatlanná vált tisztségének betöltésére.

De nem vagyok naiv, nem szólítom fel lemondásra, épp ellenkezőleg: követelem, hogy maradjon házelnök, és fémjelezze továbbra is a hasonlóan aljas és elnyomó Orbán-rezsimet, egészen annak - mielőbbi - bukásáig! "

 

Forrás: Hírklikk