Kubatov: csak mi vagyunk a nyugodt erő, a biztos bázis

HírKlikk 2019. január 17. 15:40 2019. jan. 17. 15:40

A Fidesz pártigazgatója szerint a Soros-szervezetek a világon mindenhol azonos sztenderdek alapján működnek, ezek a következők: "agresszió, erőszakos tüntetések, akciók, destabilizáció".

A Figyelő című hetilap csütörtökön megjelent számában közölt interjúban Kubatov Gábor hozzátette: a Fidesznek és a kormánynak ezzel szemben a türelem és a józan gondolkodás elvét kell képviselnie. Egyetlen fideszes sem ült fel a provokációnak, nem "vettük fel a kesztyűt" - fogalmazott. Leszögezte: "csak mi vagyunk a nyugodt erő, a kiegyensúlyozott, biztos bázis".

Arról is beszélt, hogy az ellenzék decemberben "mondvacsinált indokkal megindította az uniós és az önkormányzati kampányát". Úgy vélte, "a bohózat újabb fejezetét látjuk, bár a lényeg nem változott: legyen összefogás, legyen közös lista". Mint mondta, régóta világossá vált, hogy az ellenzék Soros György kezében van, "ő mozgatja a szálakat". 

A közös ellenzéki lista lehetőségéről Kubatov Gábor azt mondta: "szerintem lesz Soros-lista", és arról van szó, hogy minél előnyösebb pozíciót alkudjanak ki egymással szemben maguknak egy lehetséges összefogásban. "A végén ugyanis újra az fog kiderülni, hogy semmi más nem számít, csakis a hatalom megszerzése és a pénz" - magyarázta, megjegyezve: ebből is látszik, hogy "megélhetési politikusokról beszélünk".

Kitért arra: vélhetően az ellenzék a tavaszi ülésszakon is hozza a formáját, és "folytatják azt az agresszív obstrukciót, amit decemberben elkezdtek".

Forrás: MTI/Hírklikk