Lázár ismét kibeszélt a Fideszből

HírKlikk 2019. január 3. 08:55 2019. jan. 3. 08:55

Nem lehet tudni, hol van ezeknek a tiltakozásoknak a határa – jelentette ki Lázár János a makói tévének nyilatkozva.

A makói tévének adott interjút Lázár János, a beszélgetés során pedig az MTVA székházában történtek is szóba kerültek – vette észre a hvg.hu.  A hírportál szerint Lázár azt mondta, a munka törvénykönyve módosításával kapcsolatos kritikákat eleve nem utasítja el,

 

„vitatható és vitatott lépése is a parlamenti többségnek és a kormányzatnak, majd meglátjuk, hogy ez a valóságban hogyan fog működni.”

Hozzátette: nem biztos benne, hogy a törvény elnyeri majd munkavállalók széles körű támogatását. Azonban – mint mondta – az, amit az ellenzék csinált, kizárta az értelmes párbeszéd lehetőségét. Azzal kapcsolatban, hogy az ellenzéki politikusok bementek az MTVA székházába, Lázár közölte: az ellenzékiek ezt a feladatot külföldről kapták, de

„nekem az a véleményem, hogy egy országgyűlési képviselő, akit a nép megválasztott, minden körülmények között mentelmi jogot és tiszteletet érdemel. Az egy más kérdés, hogy ezzel él vagy visszaél.”

Lázár szerint sok fideszes lebecsüli az elmúlt hetek eseményeit, pedig nem lehet tudni, hol van ezeknek a tüntetéseknek a határa.

Forrás: hvg.hu