Lefülelték Gruevskit – ennek nem örülhet

HírKlikk 2019. január 21. 09:19 2019. jan. 21. 09:19

Ugyan a Hírklikk a Bevándorlási és Menekültügyi Hivataltól kért a napokban tájékoztatást arról, hogy jelenleg Magyarországon tartózkodik-e vagy sem Nikola Gruevszki köztörvényes bűncselekmény miatt elítélt volt macedón miniszterelnök, a választ végül nem a hivatal, hanem a 444.hu egyik olvasója adta meg. Az Orbán Viktorral jó kapcsolatot ápoló Gruevski Budapesten van.

Legalábbis annak a videónak a tanúsága szerint, amelyet egy olvasó küldött a portálnak, egy hozzáfűzött megjegyzés kíséretében, mely szerint: „„A teljesen üres bevásárlóközpontban már minden zárva volt, teljes nyugalommal sétálgatott. Igen nagy mellénnyel, teljes biztonságban érzi magát”.

A Hírklikk a múlt héten foglalkozott utoljára Gruevski hollétével. Rákérdeztünk a bevándorlási hivatalnál is, amelytől azt a választ kaptuk, hogy nem áll módjukban válaszolni a kérdésre, mégpedig „az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben és az ágazati jogszabályokban előírtakra figyelemmel”.

Forrás: Hírklikk