Magyar Idők: totális kudarc volt az ellenzéki tüntetés

HírKlikk 2018. december 8. 18:17 2018. dec. 8. 18:17

"Napok óta mozgósította a baloldali szimpatizánsokat az ellenzéki sajtó a szombati budapesti tüntetésre, sok helyen lehetett olvasni, hogy a „rabszolgatörvény” ellen demonstrálnak majd. Ehhez képest totális kudarccal zárult az esemény, pár ezren jelentek csak meg, s kizárólag baloldali pártokat, valamint baloldali szakszervezeteket lehetett látni" - számol be a kormánypárti Magyar Idők a mai demonstrációról.

A név nélkül megjelent szerkesztőségi összeállítás hangsúlyozza: a baloldali szakszervezetek rémült próbálkozása lehetett mindez, talán attól tarthatnak, hogy nem lesz rájuk szükség, ha nélkülük is meg tud majd állapodni a munkavállaló a munkáltatójával.

"A Fidesz-KDNP kormánya mindig is a munkahelyteremtés kormánya volt, ezért támogatja, hogy a dolgozók a magasabb kereset érdekében mindig önként vállalt munkavégzésre kapjanak lehetőséget, de ehhez mindig szükség van a dolgozók beleegyezésére. A kormány célja most is az, hogy aki többet akar dolgozni, és így többet akar keresni, az elől lebontsák a bürokratikus akadályokat" - idézi Hollik István szavait a Magyar Idők.

Forrás: Hírklikk