Morvai Krisztina nagyon aggódik az Orbán-kormányért

HírKlikk 2019. január 9. 09:09 2019. jan. 9. 09:09

Morvai Krisztina szerint a brüsszeli bürokraták „bizarr” értékrendet szeretnének Magyarországra kényszeríteni, mint például a genderkérdés, a szuverenitás megtagadás, vagy éppen a tömeges migráció.

„A Sargentini-jelentés független, jogi dokumentumnak és nem politikai jelentésnek indult, de ez az állítás azzal, hogy a képviselőnő elment a demonstrációra, nevetségessé vált” – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Morvai Krisztina.

A független EP-képviselő szerint a magyar embereknek nincs ínyére az a politika, amit a brüsszeli elit Magyarország is rá akar kényszeríteni. „Bizarr értékekről van szó mint például a genderkérdés, a szuverenitás megtagadás, vagy éppen a tömeges migráció.” Ennek pedig Sargentini az egyik legnagyobb képviselője – tette hozzá.

Morvai Krisztina szerint az EP-választásokra való kampány középpontjában az Orbán-kormány hiteltelenítése áll brüsszeli oldalról. Szerinte nem veszik figyelembe a demokratikus választások eredményét, destabilizálni próbálják az országot és egy bábkormányt akarnak az emberek nyakába ültetni.

Forrás: Hír TV