Orbán 14. havi nyugdíjat ígért a magyaroknak

Föld S. Péter 2019. január 13. 08:55 2019. jan. 13. 08:55

Orbán 14. havi nyugdíjat ígért a magyaroknak. Igaz, nem most, hanem 2006-ban. Azt mondta, hogy ezt akkor lehet bevezetni, ha többen dolgoznak, és több lesz a munkahely. Újabban mással sem dicsekszik a kormány, minthogy soha még ennyien nem dolgoztak Magyarországon, mint most.

A videón hallható 14. havi nyugdíjról hallgat Orbán, de még a 13. havit sem adták vissza. Valahogy nem téma ez mostanság. Kellett stadionra, magánrepülőgépre, uszító plakátokra, televíziós hirdetésekre.

Pedig, meg lehetne ígérni most is. Azt mondani a nagygéci Bözsi néninek, hogyha a számok úgy alakulnak, akkor visszaadom a 13 havi nyugdíjat, és bevezetem a 14 havit.

Én, Orbán Viktor. Ilyen karakán gyerek vagyok: fogom, magam, és visszaadom a 13. havit, és bevezetem a 14. havit. Utóbbi persze nem volt soha. De nekem ez nem téma, csak mondjátok meg, hogy mit akartok hallani, és én már mondom is.

Visszaadom azt is, ami soha nem volt. Miközben tudom, hogy nem is kell, hogy legyen. Mert nem az a lényeg, hogy hány havi részletből áll a nyugdíj, hanem, hogy meg lehet-e belőle élni.

Helló Röfi, érted, amit mondok?