Orbán civilben, felhajtás nélkül, stadiont tesztelt

Föld S. Péter 2019. október 28. 10:29 2019. okt. 28. 10:29

Lelkendező termelési riportban számol be a kormányhoz nagyon közeli Ripost arról, hogy „már csak alig néhány hét a lánykori nevén Népstadionnak hívott, rövidesen nemzetközi csúcsszínvonalon újjászülető stadion avató ünnepségéig. A napokban meg is kezdték a jegyárusítást a Magyarország-Uruguay mérkőzésre. Orbán Viktor úgy tűnik képtelen volt kivárni az ünnepélyes megnyitóig hátralévő 3 hetet és a lehető legnagyobb csendben, minden hivatalos felhajtás nélkül tegnap délután váratlanul megjelent a már teljesen kész lelátón.”

Ilyen miniszterelnökünk van nekünk magyaroknak. Ha kedve támad, elvegyül a nép közé, azt eszi, amit az egyszerű emberek, azt issza, amit a nép tanulatlan gyermekei, még tán a szotyolát is úgy köpködi, mint a falusi meccsekre járó drukkerek. Nem igaz tehát az Orbánról széles körben elterjedt vélekedés, hogy fél mindentől, és mindenkitől, testőrök hada kíséri mindenhová, talán még a klotyóra sem engedik ki egyedül, nehogy egy orvul megbújó alattomos ellenség kárt tegyen benne.

Az, hogy a kép bal szélén egy fülessel a fülében szolgálatot teljesítő testőrnek látszó illető is feltűnik, ne tévessze meg az olvasót. Ő nem a miniszterelnök testi épségét vigyázza, csupán azért van ott, mert unatkozott, nem volt semmi programja, és megkérdezte Orbánt, bevinné-e a három hét múlva átadandó stadionban rendezett tesztmérkőzésre.

Van persze egy másik magyarázat is, hogy miért van Orbán közelében a testőrnek látszó testőr: nem tudták kire hagyni szegény, de szerencsére Orbán Viktor elvállalta, hogy vigyáz rá.