Orbán nyitóbeszéde az Eu DNS meg a kipcsakok és a keresztényüldözés

Adorján György 2019. november 26. 21:04 2019. nov. 26. 21:04

„Én vagyok a legkeresztényebb, tehát a legeurópaibb az európaiak között. Európa DNS-e vagyok, annak az őrzője.”

 Ez még hagyján, de a mai második alkalommal fővárosunkban megrendezett keresztényüldözésről és üldözött keresztényekről szóló nemzetközi konferencia megnyitóján rátett még egy lapáttal, amikor azt mondta: „A magyar törzsek zöme 1100 évvel ezelőtt jött a Kárpát-medencébe, nem mi voltunk az elsők, korábban jöttek mások is, de ők eltűntek. Fajtaidegenek és kultúridegenek vagyunk a környéken, tanaink, irodalmunk, táncaink csak ránk jellemzőek” Így már minden érthető! (forrás:index-fotó Németh Sz.Péter)

Mellékesen a keresztényüldözésnek hazánkban már két éve külön államtitkársága is van

Mindenkinek lehet valamilyen skrupulusa, na de kipcsakozni is, az már mindennek a teteje. Lássuk hát közelebbről. Vásáry István, az MTA professzora szerint a török népek és nyelvek egy csoportját nevezik kipcsaknak, tehát egy eredeti hatalmas török törzsszövetség leszármazottait. Korabeli nevük volt a kun, így aztán érthető, hogy világnemzetiségünk mi tőről is fakadhat az Eu DNS-nél. No, pláne, ha még jobbkezének elhíresült mondását is ide vesszük: „kisgyermekeink fenekén százból harmnincnak 6 hétig kis piros pont van, mint a japán kisgyermekeknek.”

Sok magyarban van kipcsak vér, - mondta nemrég a miniszterelnök, de kijelentése inkább a politikának, semmint a tudománynak szólt. Hiába, a keleti nyitásunk már csak ilyen megállapításokat is tartalmaz. Kásler Miklós miniszter szerint – próbáljuk megfejteni,- az Árpád-ház tagjai eurázsiai és nem finnugor eredetűek. A bankvezér pedig a már említett japán és magyar gyerekek fenekén megjelenő piros folttal látta bizonyítottnak keleti eredetünket. Kátó, Ciceró, Szólón Arisztotelész, bölcsek voltak, mind meghaltak, jaj mi lész?

 Megjegyzem, Magyarországon nincs kipcsakokhoz köthető nemzeti önkormányzat, se kun, se kazah, ennek ellenére az Eu DNS- e kipcsak önkormányzatról is beszélt, ki tudja miért, mondván:"Magyarországon vannak kipcsakok, sok magyarban van kipcsak vér, ezeknek van önkormányzatuk és Nazarbajev (kazah) elnök úr a mindenkori elnöke a magyar kipcsak törzseknek is"- hangzott el a Türk Tanács csúcstalálkozóján. 

De miről van szó? Ujhelyi István  a Magyar Szocialista Párt Európai Parlamenti képviselője írta: „Nyilvánvaló, hogy a Fidesz elnöke jól behatárolható – nem kizárt, hogy személyes vagy családi - érdekek miatt barátkozik a keleti diktatúrák vezetőivel és keresi azok kegyeit mindenféle parasztvakító hazugsággal holmi vérbeli-törzsi kötelékekről.”  

Az még hagyján, hogy itthoni tájékozatlansága a kipcsak önkormányzat létére vonatkozóan füllentésre kényszerítette. De az már diplomáciai felsülés is, hogy Nazarbajev- lásd feljebb- Kazahsztánnak már nem elnöke, mivel idén márciusban hivatalosan lemondott.

Az Eu DNS keresztény észjárását ebben az egészben jól mutatja reagálása a kipcsak kritikákra. Kifejtette, szerinte „kipcsak-ügyben az ellenzéki politikusok hetekig gúnyolódtak a Nagykunság és a Kiskunság lakóin”, és arra kérte őket, „Adják meg nekik a tiszteletet. Mi történt volna, ha ezt bárki zsidó honfitársaink kapcsán tette volna? Kérem, ne alkalmazzanak kettős mércét!”- mondta. Szerinte így került egy lapra kipcsak és zsidó. Ámulj világ, bámulj nap, a világ új Sámsont kap! Csapó!