"Orbán Viktor kormánya a magyar nemzet ellen cselekedett"

HírKlikk 2018. december 13. 16:15 2018. dec. 13. 16:15

Illegitimnek tartja a Jobbik a magyar munkavállalókat térdre kényszerítő "rabszolgatörvényt" - közölte csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a párt alelnöke.

Stummer János azt mondta, Orbán Viktor kormánya a magyar nemzet ellen cselekedett, amikor a munkavállalók zömének véleményével dacolva bevezette a törvénymódosítást.

Az ellenzéki politikus bírálta a kormányoldalt, amiért a szerdai ülésnapon képviselői igazolvány nélkül is szavazni lehetett a Parlamentben, az ülésteremben pedig illetéktelenek, köztük fegyveres őrök lehettek.

"Mi ez, ha nem a magyar demokrácia, a magyar demokratikus hagyományok lábbal tiprása?" - tette fel a kérdést, hozzátéve, hogy a Jobbik tizenöt éve egy szabad, igazságos, biztonságos Magyarországért küzd.

Kritikával illette ugyanakkor a baloldali ellenzéket is, amelynek képviselői szerinte tisztségükhöz méltatlan módon viselkedtek. Stummer János szégyenletesnek nevezte azoknak a tettét, akik megrongálták az ország karácsonyfáját a Kossuth téren, és akik tojással dobálták meg az Országház épületét, elítélve az esti demonstrációk során elkövetett rongálásokat.

Forrás: MTI/Hírklikk