Orbán Viktor új rajongóra talált

HírKlikk 2018. december 5. 09:52 2018. dec. 5. 09:52

Chuck Norris amerikai színész-harcművész a múlt héten, a Baptista Szeretetszolgálat meghívására, egy jótékonysági akció megnyitójára érkezett hazánkba, és maga a miniszterelnök vitte városnéző túrára.

A színész a szélsőjobboldali vélemény- és hírgyűjtő oldalon, az összeesküvés-elméletektől sem berzenkedő WorldNetDaily-n foglalta össze élményeit, amit azzal vezet fel, hogy mit írtak a látogatásról a WP mellett más amerikai lapok, ezekben közös pont, hogy kapcsolatukat igazi férfibarátságnak nevezték – írja a 444.hu.

Norris azt írja, ő nem tud brománcról, de az biztos, hogy a magyar miniszterelnök személyében új barátra lelt.

Azt is említi, az útra vele tartó felesége, Gena búcsúzáskor azt mondta: „barátok mindörökké”! Norris áradozik Budapest szépségéről, majd rátér Orbán vitatott intézkedéseire és imidzsére. Ír arról,, hogy a miniszterelnök vállaltan konzervatív, a keresztény értékek mellett kötelezte el magát, még a Stop Soros törvénycsomagot is megemlíti. A portál szerint a legérdekesebb rész az, amikor a színész arról ír, Orbán azt mondta neki: 

„A rólam szóló kommentek 90 százaléka negatív... a liberálisok gyűlölnek.” Norris erre úgy felelt, (ebből a szempontból) olyan, mint Donald Trump, mire Orbán úgy vágott vissza, hogy még annál is olyanabb. 

Norris azonban fontosnak érzi, hogy leszögezze: magyarországi látogatása többről szólt, mint hogy a miniszterelnökkel autókázzon és a terrorelhárítókkal pózoljon. Egyrészt a lényeg a jótékonyság volt, másrészt Budapesten ünnepelték feleségével házassági évfordulójukat.

Forrás: 444.hu