Óriásit komcsizott és libsizett Németh Szilárd a Hír TV-ben

HírKlikk 2019. július 1. 13:14 2019. júl. 1. 13:14

A Hír TV Nyolcas című műsorában G. Fodor Gábor vendége volt Németh Szilárd a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke.

Németh Szilárd szerint a 7+1 méter átmérőjű birkózó szőnyeg sok dolgot tanít az embernek, ezek közül a legfontosabb talán a küzdés. A birkózósportnak akkor is hasznát veszi az ember, amikor előtte tornyosulnak az akadályok és felidézi, hogy azokat nem félre kell söpörni. Ehhez belső tartásra van szükség Németh Szilárd szerint.

A műsorban az államtitkár az elmúlt évtizedek politikai történéseiről is beszélt a küzdelmek kapcsán: meglátása szerint jó úton járunk afelé, hogy megváltozzon az a mátrix, amit ránk erőltettek a komcsik és a libsik. Utóbbi ellenfelek politikáját az jellemzi, hogy amennyiben valaki nem úgy viselkedi, ahogy azt előírják, akkor ellehetetlenítik az illetőt.

G. Fodor Gábor felvetésére az államtitkár a műsorban azt is elmondta, hogy a magyar emberek számára a nyugati-európai szociális jóllét jár, hiszen Magyarország tartóztatta fel a kommunizmust.

Forrás: Hír TV