Semjén szerint mindenki beteg, aki kétségbe vonja a kormány családpolitikáját

HírKlikk 2019. február 18. 09:35 2019. feb. 18. 09:35

Az ECHO TV-ben Bayer Zsolt műsorának vendége volt Semjén Zsolt, a KDNP elnöke.

Bayer Zsolt egy bejátszás elemzésére kérte Semjént, akinek segítségül előre elárulta, hogy szerinte Korózs Lajos régóta dobogós a leghülyébb szocialisták versenyében - írja a 24.hu. (Az MSZP-s képviselő szerint Orbán Viktor családvédelmi akcióterve a kiváltságosoknak kedvez).

A KDNP elnöke szerint ez egy coming out volt, mert mindenki magából indul ki, pedig egy országgyűlési képviselőnek a feladata a nemzet szolgálata lenne. Azzal szerinte pszichiáternek kellene foglalkozni, aki amikor a magyar anyákról, a magyar családokról van szó csak a személyes bizniszére gondol és ezt kivetíti a világra.

„A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg.”

Arról, hogy Annika Strandhäll svéd miniszter nácizmust emlegetett a gyermekvállalást segítő magyar intézkedések miatt úgy vélekedett, ez jelzi az aberráltságot, ahová a politikai korrektség őrületében jutottak.

„Magyarországnak mit kellene akarnia, ha nem azt, hogy Magyarországon magyar gyerekek szülessenek, magyar nyelvben, magyar kultúrában felnőve, hogy a magyar nemzet fennmaradjon.”

Szerinte a magyar államnak ennek biztosítása a küldetése.

„Beteg mindenki, aki azt várná el, hogy egy nemzet ne azt akarja, hogy a tagjai ne az adott nemzethez tartozó gyerekeket szüljenek és neveljenek fel és így a nemzet fennmaradjon.”

Szerinte a svéd miniszternek sem a magyar kormánnyal, hanem az Isten által alkotott természet rendjével van vitája, márpedig aki a természet vastörvényeivel megy szembe, a pusztulásba tart.

Forrás: 24.hu