Sorosozás, brüsszelezés, zsidózás

Föld S. Péter 2019. május 12. 13:16 2019. máj. 12. 13:16

A Fidesz sorosozása mögött kőkemény zsidózás van, alig burkolt, már nem is kódolt antiszemitizmus. Azzal együtt, hogy a Fidesz nem antiszemita, hanem populista párt. Ami esetükben azt jelenti, hogy ha úgy látják, hogy az érdekeiket az szolgálja, akkor még antiszemitának is tudnak látszani, vagy ha úgy adódik, lenni.

A Fidesz nem azért nem antiszemita, mert a soraiban zsidó származású magyarok is vannak. Zsidók gyakorlatilag minden pártban előfordulnak, fel lehet őket mutatni, körbehordani, mint a véres kardot. Hogy lám, hiába mondtok ránk mindenféle csúnyaságokat, mi nem vagyunk antiszemiták.

Jelenleg tehát egy nem antiszemita párt zsidózik Magyarországon. Ami a Fidesz sorosozása mögött van, az aljas és álnok kikacsintás a szélsőségesek felé. Az az üzenete, hogy miközben pártunk és kormányunk Magyarország elsőszámú közellenségét, a nemzetközi uzsorást akarja megállítani – ebben a szövegkörnyezetben Brüsszel is zsidó – juttatnak néhány verbális koncot a virtigli antiszemitáknak is, azoknak, akik szerint csak a halott zsidó jó zsidó.