Szentségtörő tahó

Dr. Dávid Ferenc       2019. március 14. 08:39 2019. márc. 14. 08:39

„Amúgy Weber tegnapi, budapesti látogatásának egyetlen igazi, őszinte, nem maníros, nem hazug pillanata volt, az az egyetlen pillanat, amihez Webernek nem volt köze: amikor levitte a szél a fejéről a kipát a zsinagóga kertjében. Hja kérem, a Jóisten sem tudja elviselni a farizeus szarjankókat!” – írja blogján Bayer Zsolt, a nemzet tahója.

Odáig rendben van a dolog, hogy fenti sommás véleményével tovább rontja a róla kialakított képet, és nekem már azzal sincs gondom, hogy a FIDESZ egy ilyen sötét alakot évtizedek óta a tagjai sorában tart. Madarat tolláról, pártot tagjáról lehet megismerni. Ami jobban aggaszt, hogy Szíjjártó (miniszter) és Deutsch (EU-képviselő) után a kormányzó párt mosdatlan szájú propagandistája egy közismert bajor politikust – lehet, hogy későbbi EU-csúcsvezetőt – pocskondiáz.

Már többször megírtam, hogy Magyarország számára a Német Szövetségi Köztársasággal való gazdasági és politikai kapcsolatok kiegyensúlyozottsága rendkívül fontos. Ha ez a faragatlan ficsúr – és eszmetársai – folyamatosan sértegetik a vezető német államférfiakat, akkor annak rendkívül rossz vége lesz. Ha a Bayer-legények mindenképpen el akarják hagyni az Európai Néppártot, hát tegyék. Nem öröm, de ha Salvini és Le Pen asszony bandájához kívánnak csatlakozni, csatlakozzanak: politikai nézeteik és gyakorlatuk szerint oda is tartoznak.

A kérésem csak annyi, mindezt tegyék csendben és méltósággal, és tegyék ezt úgy, hogy Magyarországnak a legkisebb kárt okozzák. Ezt a suttyó bértollnokot nyilván nagyon zavarja, hogy a 82 milliós Németország egyik – úriember külsejű - vezetője szigorú feltételekkel érkezett Budapestre, és az alapelvárásokat elmondta a nyilvánosságnak is.

Szintén fáj a Bayer-féléknek, hogy Manfred Weber tárgyalt a Mazsihisz vezetőivel és látogatást tett a CEU-n. Ezt mind értem. De emiatt Bayer testvérnek nem kellett volna rögtön belepiszkítania a ventillátorba, mert az onnan szétfröccsenő ürülékkel egész Magyarországot bemocskolta. Ezt tette a lovagkeresztes Bayer-hazafi, két nappal az egyik legtisztább és legszebb nemzeti ünnepünk előtt! Márciusi Ifjak! Miért kell ezt szó nélkül eltűrnünk?