Szűz Máriás profilképpel akasztották volna Szabó Simont

HírKlikk 2019. augusztus 12. 09:57 2019. aug. 12. 09:57

Szabó Simon színész adott terjedelmes interjút a 24.hu-nak. A beszélgetés néhány mondat erejéig érintette a politikát is.

Mint ismeretes, Szabó Simon is felszólalt 2017-ben a kormányellenes tüntetések egyikén.

Arra, hogy volt-e következménye, elmondta, „történtek utána érdekes dolgok, eltűntem például egy sorozatból”. Egy másik produkció kapcsán pedig felmerült, hogy bemegy egy interjúra a Petőfi tévébe. Miután poénból megemlítette a sajtósnak, hogy kérdezzen rá azért, egyáltalán bemehet-e, azt felelte, hogy „Ja, nem mehetsz be”.

Elárulta, hogy kapott gyűlölködést is a nyakába, például amikor 2015-ben kiírta a Facebook-oldalára, hogy ő a menekülőkkel van.

„Na, akkor aztán zúdult rám a hazaárulózás meg a ’Fel fogunk akasztani’. Persze mindez arc nélküli, vagy Szűz Máriás profilképekkel”.

Elárulta azt is, hogy az egyik legjobb gyerekkori barátjának politikai meggyőződése szöges ellentéte az övének. Viszont bármikor tűzbe teszi érte a kezét, bármikor rábízná a családját, és ugyanez fordítva is igaz. Olyanok, mint a testvérek, csak máshogy gondolkodnak a világról.

Ezeréves barátságok, sőt, családok tudnak tönkremenni, mert nem értik meg az emberek, hogy az életünk valamilyen szinten lehet része a politikának, de a politika nem lehet része az életünknek. Nem szabad beengedni úgy az életünkbe, hogy az elpusztítson emberi kapcsolatokat.”

A teljes interjú ide kattintva olvasható.

Forrás: 24.hu