Tiborcz egyhektáros, több százmillióra becsült nyaralókomplexumot vásárolt

HírKlikk 2019. június 27. 15:15 2019. jún. 27. 15:15

A Tiborcz-telkek a Felsőörsöt Balatonalmádival összekötő nagyforgalmú úthoz közel találhatóak, a hozzájuk vezető zsákutca ugyan hivatalosan közterület, mégis rögtön az elején egy hatalmas kapu zárja le.

A miniszterelnök veje március elején vett meg a Balaton-felvidéki Felsőörsön két egymás melletti területet, melyeknek együttes nagysága 9500 négyzetméter. A légifelvétel tanúsága szerint a sűrű növényzet és a magas kerítés mögött egy hatalmas úszómedencés villa rejtőzik – írja és mutatja az Átlátszó.

A földhivatali besorolása mindkét terület zártkert. Utca és házszám szerinti besorolásuk nincs, csak helyrajzi számuk.

Az ingatlanok a Felsőörsöt Balatonalmádival összekötő nagyforgalmú úthoz közel találhatók, az abból leágazó egyik kis zsákutcából közelíthetők meg. De nem akárki számára: a Tiborcz-telkekhez vezető zsákutca ugyan hivatalosan közterület, mégis rögtön az elején egy hatalmas kapu zárja le.

A telkek lejtős elhelyezkedésüknek köszönhetően az alattuk és felettük fekvő utcákból egyszerűen nem látszanak, hátulról és oldalról pedig sűrű növényzet és magas kerítés védi őket a kíváncsi tekintetek elől.

A tulajdoni lapok szerint gazdasági épületek vannak rajtuk, a levegőből azonban jól látható, hogy a területen egy kisebb nyaraló és egy hatalmas villa áll úszómedencével, borospincével és napelem-rendszerrel.

Az egyhektáros nyaralókomplexum ára a terület nagysága és elhelyezkedése miatt a környékbeli ingatlanárak alapján több százmillió forintra becsülhető.

Forrás: Átlátszó.hu