Titkos kéjtanya ellen küzd az Orbán-kormány

HírKlikk 2019. június 22. 14:06 2019. jún. 22. 14:06

Az a hír járja, hogy informatikai kutatók szerfölött leleményesek. Miután éjt nappá téve tudományos problémák megoldásán jár az eszük, nincs idejük és módjuk gyöngéd kapcsolatok kiépítésére a másik nem képviselőivel. Ilyen irányú testi és lelki szükségleteik kielégítése érdekében tehát alkotó módon jártak el, és helyszínt teremtettek személyes jólétük javára, ami nem más, mint „Kéjbarlang a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézetében“ A Ripost felzetű nyomtatványból tudjuk.

Ismeretlen szerzője névtelen forrásra hivatkozva teszi fel a nem titkos kérdést: „Kik tudják a titkos kódot?“- azaz kik juthatnak be a kóddal védett ajtón? A Ripost szerzője bejutott. Videót készített a szív alakú ágyról, és kívülről is lefotózta a kéjtanyát az olvasók nagy döbbenetére. (A cikk nem írja, csak sejteti, hogy a kufircolás helyszíne közpénzből működik.)

Immár mindent értünk!

Ezért kell hát állami ellenőrzés alá vonni az akadémiai kutatóintézeteket! A nagy központi, kormányzati kupleráj madámja nem tűrheti, hogy a parányi akadémiai spéci kutatószoba alacsony hatékonysággal szolgálja ki a szexre éhes tudósokat! Legyen közkincs az a kód, ne maradjon kevesek kiváltsága a tetőtéri hancúrozás!

E mellett az is kiderült - sokadszor -, hogy nincs olyan marhaság, amit a kormánybulvár ki ne nyomtatna, ha valami elmebeteg azt hiszi, hogy az a kormány javára szolgál.

 

Szerző: lp