Ujhelyi István, hát van neked szíved?!

Kátai B. Zsolt 2019. július 28. 19:12 2019. júl. 28. 19:12

Kezd sajnálatot érezni az ember néhány kormányközeli médium iránt, hiszen folyamatosan próbálják bebizonyítani, hogy Ujhelyi István szocialista EP-képviselő korrupt, de valamiért nem sikerül. Pedig láthatóan minden rendelkezésre álló eszközt bevetnek. Elég egyoldalú ez a küzdelem, ami - lássuk be - így nem túl izgalmas.

Ha Ujhelyinek lenne szíve, egy kicsit megsajnálhatná a narancsosmédia újságíróit. Egyébként sem olyan nagy dolog ez a karaktergyilkosság. Picikét füllentenek és ennyi. Nekik is meg kell élniük valamiből. És különben is... minek kell mindig pereskedni?

Legutóbb például a SzegedMa nevű portálnak kellet egy helyreigazítást közölnie, miszerint "valótlanul híresztelték, hogy a Szeviép azzal hálálta meg dr. Ujhelyi segítségét, hogy finanszírozta háza felújítását, ami kb. 30- 40 millió forintba kerülhetett".

Na, pufff. És akkor mi van? Érthetetlen, miért kell ezeket a cuki kormányközeli portálokat állandóan ilyen apróságokért cseszegetni.

Ráadásul Ujhelyi a SzegedMa ellen másik három cikk esetében is pert nyert. Micsoda dolog ez?! Egy miért nem volt elég? Sőt, mindezek tetejében, még ki is írja a Facebook-oldalára, hogy mindenki láthassa

"hosszú heteken át folytatták ellenem az aljas és hazug lejárató kampányukat. A SzegedMa most tette közzé a helyreigazítást, amelyben elismerik, hogy hazudtak. Érdekes, ezt nem verik olyan nagy dobra..."

Forrás: Hírklikk