Ujhelyi vitára hívja a kormányszolga Bagi-Nacsa párost

HírKlikk 2018. december 19. 16:56 2018. dec. 19. 16:56

Az MSZP EP-képviselője szerint "nincs nevetségesebb egy hatalmat szolgáló humoristánál", ezért egy Facebook-posztban tette fel a kérdést a párosnak, hogy kiállnak-e vele egy vitára.

"Nincs nevetségesebb egy hatalmat szolgáló humoristánál! Bagi Iván és Nacsa Olivér, a köztévé két sztárja sajátos nyilatkozatot adott az egyik kormányzati propagandalapnak, amelyben az ellenzéki pártokat, politikusokat és a rabszolgatörvény ellen tüntető képviselőket ócsárolták. Én beleállok, fiúk! Akkor vitázzunk komoly dolgokról! Ha vállaljátok a véleményeteket, akkor álljatok ki velem egy szócsörtére akár a köztévé valamelyik stúdiójában, akár a saját Facebook-oldalamon, egy élő közvetítésben! Utóbbinak nagyobb lesz a nézettsége... Várom szíves válaszotokat, én készen állok!"

- írta. Ujhelyi azután kezdeményezte a vitát, hogy Bagi Iván és Nacsa Olivér is megosztotta gondolatait az MTVA székháza előtt és bent zajlott történtekről a Ripost bulvárlap duplaoldalas interjújában. 

“Sajnos azt kell mondanom az ilyen politikusokra, hogy nem jobbak, mint egy lázadó suhanc az iskolában kicsengetés után. (…) Szörnyű, hogy az ellenzék az emberek legalantasabb ösztöneire utazik (…) Most mit mondjak, féltem kimenni, és inkább behúzódtam az épületbe. Hétfő délelőtt itt politikusok futkároztak…, este meg arra vártam, hogy a fiatalokból álló társaság odébbálljon”

- nyilatkozta Bagi Iván a lapnak.

„Mi most akkor megpróbálunk Kult30 adást csinálni az M5 csatornán, mert félreértés ne essék, mert ez egy munkahely ahol emberek próbálnak dolgozni, és tenni azért, hogy esetleg a kereskedelmi televíziókkal szemben egy kis kultúrát csepegtessenek polgártársaink életébe”

- idézi a Ripost Nacsa Olivért.

Forrás: Hírklikk