„Vagy abbahagyod a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy homoszexuális vagy”

HírKlikk 2019. február 5. 07:01 2019. feb. 5. 07:01

A bajai lángososként megismert Szabó Richárd az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portál Facebook-oldalán egy hétfő esti élő videóban jelentette be, hogy meleg.

Minderre azért került sor, mert egy névtelen levelet talált a postaládájában, melyben megzsarolták, ha nem hagyja abba a Fidesz támadását, nyilvánosságra hozzák, hogy meleg és lejárató hadjáratot indítanak ellene - írja az esetről elsőként beszámoló Magyar Hang.

A névtelen levélben szó szerint ez állt: „Vagy abbahagyod a Fidesz támadását, vagy mindenki megtudja, hogy homoszexuális vagy”. Aláírás BNO, amiről azt valószínűsíti, hogy a Bajai Nemzeti Oldal nevű Facebook-oldal.

Ez a névtelen blog már múlt héten betámadott helyi tanárokat, illetve Szabó Richárdot, amiért az ellenzékkel szimpatizálnak.

„Én tartottam gyermeknapokat a lángossütőben, a hajléktalanoknak kinyitottam a vendégteret, elmentem sokakkal együtt szemetet szedni Baján, és most én vagyok a támadások kereszttüzében” – fogalmazott a videóban Szabó Richárd. 

„Színt vallottam a családomért, magamért és mindazokért, akiket elnyom ez a politikai rendszer, akiket a gyűlöletkampány támad” – mondta.

Forrás: Magyar Hang