Vajna Tímea megsemmisítette néhai férje spermamintáját

HírKlikk 2019. augusztus 3. 06:13 2019. aug. 3. 06:13

Vajna Tímea két pucsítás között nemrég megható interjút adott Vajna volt tévéjének, a TV2-nek. A Gönczi Gáborral folytatott beszélgetés során szóba került, hogy Andy Vajna már az esküvő utána gyereket akart, de Tímea még korainak tartotta. "Februárban akartunk gyereket beültetni" - mondta elcsukló hangon Tímea.

A Ripost most címlapsztoriban számolt be róla, hogy már nem születhet gyermeke Andy Vajnának. Az örökítőanyagot ugyanis Tímea pénz hiányában megsemmisítette...

A lap szerint tavaly nyáron döntöttek úgy, hogy elérkezett az idő a gyermekvállalásra, ezért Tímea hormonkezelésen esett át, hogy felkészítsék a szervezetét a beültetésre. A lap feltette a kérdést, hogy Tímea 'méltó emléket állít-e férjének azzal, hogy világra hozza az utódot', de az özvegy bevallotta, anyagi problémái miatt visszafordíthatatlan döntésre kényszerült.

Már nem lesz gyermekem tőle. Nem lehet, mert megsemmisítettem Andy mintáját. Nem tudtam tovább fizetni a tárolást az amerikai spermabankban. Egyébként is úgy tudom, hogy rengeteg engedély kell ahhoz, ha egy elhunyt ember örökítőanyagát be akarja valaki ültettetni... De ha őszinte vagyok, legbelül úgy érzem, hogy Andy halálával új életet kell kezdenem.

Forrás: Hírklikk