Zamecsnik: Bayer fizetni fog

HírKlikk 2019. január 17. 13:13 2019. jan. 17. 13:13

Sajátosan reagált Bayer Zsolt a bírósági ítéletre, amely bocsánatkérésre és 300 ezer forint megfizetésére kötelezte Hadházy Ákos személyiségi jogainak megsértéséért. A propagandista, akiről egyesek úgy vélekednek, hogy csak a "szar folyik a szájából", kijelentette, nem hajlandó bocsánatot kérni, csak akkor, ha ezt a képviselő is megteszi másokkal szemben.

Ami pedig a pénzt illeti, Bayer híveitől akar ötforintosokat kunyerálni, hogy így tudja kifizetni - megalázni -Hadházyt, azaz az összetarhált pénzérme halommal kívánja rendezni a büntetését, még pedig úgy, hogy a zsáknyi aprópénzt behajítja a képviselő kertjébe.

Zamecsnik Péter ügyvéd a Hírklikk kérdésére kifejtette, hogy Bayernek nincs joga feltételekhez kötni a bocsánatkérést, amennyiben nem tesz eleget a bírósági ítéletnek, újra és újra meg fogják büntetni, feltehetően százezres nagyságrendben.

A zsákos akciót nevetségesnek tartja az ügyvéd, tekintettel arra, hogy a kifizetéssel el kell számolnia, igazolnia kell, hogy megtette azt. Összességében tehát, állítja Zamecsnik, Bayer Zsolt csak a szokásos köröket futja, az olvasóközönségének játszva. Ha nem így van - ismételte meg az ügyvéd -, akkor fizetni fog minden olyan alkalom után, amikor megtagadja az ítélet végrehajtását.

Forrás: Hírklikk