„Hetekig eszméletlenül feküdtem a kórházban”

HírKlikk 2019. január 22. 07:47 2019. jan. 22. 07:47

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész-énekesnő nagyon szereti az életet, a sors azonban már többször megijesztette. Súlyos balesetet szenvedett, sőt később a gyilkos kórral is meg kellett küzdenie.

– Sok évvel ezelőtt elütött egy rendőrautó, és hetekig eszméletlenül feküdtem a János kórházban - nyilatkozta a közelmúltban a 168 Órának.

- Amikor magamhoz tértem, a portás mindennap kosárban hozta a leveleket, rengeteg gyerek írt, rajzolt nekem. Nagyon sok erőt adott, hogy ennyien gondolnak rám. Amikor felgyógyultam, meghívtam ezeket a gyerekeket a Vígszínházban rendezett „visszatérő” koncertemre.

- Aztán az ezredfordulón ismét súlyosan megbetegedtem, daganatos betegséget diagnosztizáltak. Sokáig nem beszéltem róla, nem akartam, hogy sajnáljanak – magyarázta a 168 Órának a művésznő.

- De miután ez nyilvánosságra került, megint elhalmoztak levelekkel. Akkoriban ritkán láttak színpadon, de akikkel mégis találkoztam valahol, elmondták, gyerekkorukban milyen sokat jelentettek nekik az én dalaim. Akkor határoztam el, hogy ezentúl nemcsak a gyerekeknek, hanem a szüleiknek is, családoknak fogok énekelni. Bródyra ezúttal is számíthattam. Megírta, hogy A dal ugyanaz marad – mondta Halász Judit, aki máig tele szeretettel és elképesztő lendülettel énekel a színpadon.

Forrás: 168 Óra